RELATIEGESCHENKEN

Leuke cadeaus waarvan u nog zal nagenieten! 

EXCLUSIEVE GESCHENKEN

 Exclusieve relatiegeschenken op maat.

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor exclusieve relatiegeschenken. Bij ons vindt u lekkere attenties zoals porto, cognac, champagne en wijn. Wij besteden bijzondere aandacht aan de presentatie. Daarom bieden we opties van verpakkingen in folie tot luxueuze geschenkdozen en kistjes.

VAN LUXUEUZE PAKKETTEN…

Wenst u bijvoorbeeld uw klanten eens uitgebreid te verrassen? Elk jaar zoeken we nieuwe originele verpakkingen: van werkkoffer, tot een vaas, een vasque, shoppingmand, enz… Die we met de grootste zorg inpakken met een folie en personaliseren met een logo. Daarnaast hebben we zeer stijlvolle dozen, kisten, etui’s, zakjes.

 

TOT POPULAIRE COLLECTIES

Verwent u uw werknemers liever met een verzameling lekkere wijnen of spirits van onze extravagante merken? Dat kan uiteraard ook! Elk merk heeft een aansluitende én aantrekkelijke verpakking die zonder twijfel een sterke indruk nalaat. De levering kan gebeuren bij u op het bedrijf, of bij uw klant thuis.

UW WENSEN STAAN CENTRAAL

Dus kom gerust even langs!

Bij ons komt de klant op de eerste plaats. Laat ons weten voor wie het geschenk bestemd is, en wij zorgen ervoor dat u een dankbare glimlach op hun gezicht kan toveren! Vin’otaire denkt met u mee.