OVER ONS

Een unieke wijnbeleving!

UNIEKE WIJNBELEVING

En net zoals een goede wijn moet Vin’otaire nog lekker rijpen.

Vinotaire, gelegen in het charmante dorpscentrum van Zandhoven, mooi geplaatst tussen Antwerpen en Turnhout, is sinds 2015 een begrip geworden in de wijnwereld. Na reeds 2 jaren hard werk om onze zaak bekend te maken, kunnen wij met trots zeggen dat onze klanten uit de wijde omgeving komen voor ons aantrekkelijk aanbod van kwaliteitsvolle en betaalbare wijnen vanuit de hele wereld.

WIJNBOETIEK

Neem uw tijd. Wij doen dat ook, samen met u.

Deze groot- en kleinhandel heeft een zeer groot aanbod van wijnen, champagnes, sterke dranken,… Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en ondertussen hebben wij ook een aantal wijndomeinen die wij exclusief vanuit het buitenland importeren. U wordt telkens zeer vriendelijk onthaald, want bij ons komt de klant op de eerste plaats.

SERVICE & KWALITEIT

Onze twee belangrijke pijlers.

Service en kwaliteit zijn twee pijlers die Bram Drexeler en zijn echtgenote Kelly primair vinden. Vinotaire is zeer sterk in het beleveren van HORECA en het verzorgen van relatiegeschenken voor bedrijven. Ook de particuliere klant komt zeker en vast aan zijn trekken. Een mooi geschenk, een wijn aangepast aan uw gerecht, wijnen te leveren in consignatie voor uw receptie of feest, …

KELLY VERBERGT

Kelly stond van haar kant met heel veel passie in tal van horecazaken (Park West Voorhuys, L’Etoile, Brasserie De Vlegel, Golf Ternesse, Domain Martinus).  Toen ze met echtgenoot Bram aan een gezin begon — ondertussen lopen er met Robbe, Stan en Louise al drie kids rond — moest de horecajob wijken. Met Vinotaire keert Kelly zo een beetje terug naar haar oude liefde.

BRAM DREXELER

Bram kent inmiddels het klappen van de zweep. Meer dan tien jaar was hij dag en nacht in de weer met wijn in al zijn facetten bij de gekende wijnhandelaar Despert in St.-Job in’t Goor. Bram leeft voor wijn en bouwde vanuit die liefde een uitgebreide en erg doortastende wijnkennis op. Weldra heeft hij zelfs het gerenommeerde WSET-diploma op zak.

handtekening-bram