Ritchie Limonades – drink het als gewone frisdrank maar met minder suikers of gebruik hem als perfecte mixer in alle coctails

juni 10, 2021

Prettig geprikkeld

NIEUW. LIMONADE VAN VROEGER.

Er was eens de fifties, met zijn doo-wop rock, hoelahoep, Brigitte Bardot-in-bikini en … Ritchie: lekkere limonade van eigen bodem, lustig op de markt tot laat in de jaren ’70. Toen nam Ritchie een lange, deugddoende vakantie en nu staat ‘ie er weer, geüpdatet. Prettig bruisend als de tijd van toen en tegelijk helemaal mee met de 21e eeuw dankzij smaakduo’s van nu. Ideaal bij het facebooken, netflixen, spotifyen of na het surfen in het echt.

BELGISCH

Na de saxofoon, de pil, pralines en bakeliet, is Ritchie limonade alweer een product van Belgische makelij om pret mee te beleven. Zonder risico’s op een kater.

SAPPIGER

Ritchie bevat meer sap dan andere limonades, flink minder suiker plus natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals daar is: rietsuiker. Je zal het geproefd hebben.

SCHROEFDOP

Jammer voor de stoere binken die kroonkurkjes met de tanden openen, daar gaat dat kunstje. Ritchie’s dopje draai je er in een handomdraai af. En weer op. Makkelijk, wat?

 

 

leuke recepten kan u via mail aanvragen info@vinotaire.be