Conceptwijziging lente-proeverij maart 2020

Bestelbon Opendeurdagen LENTE 2020

Wijziging Voorjaarsproeverij maart 2020

Maar wel 50 wijnen in promotie die geproefd kunnen worden

Beste klant

We beleven momenteel uitzonderlijke tijden met ongeziene maatregelen om een wereldwijde pandemie te bestrijden. Dit heeft een enorme impact op ons allemaal en zeker voor de risicogroepen. Bij Vinotaire volgen we de adviezen en doen we al het mogelijke om een verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Onze geplande lentedegustatie wordt bijgevolg geannuleerd. Gezien de grote onzekerheid over de verdere evolutie kunnen we niet beloven dat het slechts een uitstel is en nu een alternatieve datum voorstellen. We willen niet liever dan u onze lekkere wijnen en nieuwe aanwinsten te laten ontdekken, maar we beloven liever geen nieuwe datum omdat we geen vat hebben op de situatie. Het wordt dus afwachten.

Om de teleurstelling wat te verzachten hebben we besloten om een 50-tal wijnen uit de degustatieselectie in promotie aan te bieden. Vanaf maandag tot en met 3 april 2020 geldt op deze selectie de promotie 11+1 gratis. U kan dan dus toch nog uw voordeel halen! Alle andere lievelingswijnen worden aangeboden aan -10%.

Wij vinden het als winkelier nog steeds zeer belangrijk om toch de kans te krijgen om deze nieuwigheden te kunnen proeven en zo hopen wij ook de economische schade voor deze wijnboeren te verminderen.
In samenspraak met enkele collega’s en partners van België, geven we u de mogelijkheid om toch op afspraak gedurende de week te komen proeven, gericht en vooral in een beperkte toegelaten groep wat betreft aantal personen.

Hoe gaan we hiervoor te werk?

We bieden jullie op 6 weekdagen in de namiddag de mogelijkheid om op een gekozen en afgesproken uur te komen proeven. We zorgen voor maximum 4 klanten per uur en u kan in alle rust de geselecteerde wijnen proeven in onze degustatieruimte of bij mooi weer in de tuin.

donderdag 19/03 en 26/03 tussen 13u – 18u
vrijdag 20/03 en 27/03 tussen 13u – 19u
zaterdag 21/03 en 28/03 tussen 11u – 16u

Mail ons uw voorkeursdag door en gewenst uur van aankomst en we sturen u bijkomend de bevestiging.
info@vinotaire.be

Telkens zal er een andere partner van ons mee komen ondersteunen en het nodige advies geven.
World Of Wine – partner voor onze Zuid-Afrikaanse wijnen
SPI – private label partner voor onze Italiaanse wijnen uit Piemonte
Gustoworld – partner voor onze wereldwijnen en Spaanse wijnen
Buen Gusto – partner voor onze Matsu wijnen en de wijnen afkomstig uit Rueda en Rioja

Betaalbare huiswijnen, rosé wijnen en onze gekende cava, spumante en prosecco zullen ook geproefd kunnen worden.

Omdat we de laatste dagen zeer vele positieve en collegiale reacties gekregen hebben via mail en social media, beseffen we maar al te goed dat we elkaar vooral in de mate van het mogelijke moeten steunen.

Vinotaire anti-Corona maatregelen:

Na de ontwikkelingen in Italië, namen wij bij Vinotaire al wat maatregelen. Wij volgen de adviezen en doen al het mogelijke om een verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Concreet namen we al volgende maatregelen :

– Annulering van de “Voorjaarsproeverij driedaagse lente 2020”

– Al onze reizen naar beurzen werden geannuleerd

– Alle bezoeken van wijnproducenten uit Italië, Spanje, Frankrijk, … werden geannuleerd

– Wij gebruiken ontsmettingsgel en vermijden lichamelijk contact

– Onze chauffeurs en externe leveranciers volgen dezelfde strikte richtlijnen.

– We vragen klanten om ons op de hoogte te houden wanneer we omwille van ziekte niet kunnen leveren

– Onze winkel zal de volgende drie zaterdagen gesloten zijn, maar afhalingen van reeds verwerkte bestellingen kan wel na telefonische afspraak. Alsook welkom op de privé degustatie indien je bent ingeschreven.

Hopend op uw begrip.

Bram Drexeler en Kelly Verbergt