A Healthy 2023!

januari 10, 2023

Eerst en vooral willen we u een gelukkig nieuwjaar wensen! Een voorspoedig jaar, een goede gezondheid en zo veel meer. Ook willen we u bedanken voor het vertrouwen dat u in ons stelde het afgelopen jaar en de jaren daarvoor.

In het begin van het jaar lopen we over van de goede voornemens. Meer sporten, vaker met vrienden afspreken of sprongen maken op carrière vlak zijn er enkele van, maar gezonder eten en leven staan de laatste jaren toch wel heel erg hoog op ons prioriteitenlijstje!

Het speerpunt van onze strategie blijft de verdere uitbouw van het huidige betaalbare gamma en uiteraard onze topproducten. Afgelopen jaar hebben we enkele mooie referenties aan het assortiment kunnen toevoegen. Denk aan Casa Rojo, Donnafufata uit Sicilie. Of in Alto Adige, waar onze gewenste profielen moeilijker lijken, vinden we nu plots het enig mooie Traminl. In de wereld landen ontdekten we de loepzuivere Steenberg uit Stellenbosch  en de hippe Idiom lijn.

 

We gaan veel korte tripjes maken dit jaar, waaronder bezoek aan calatayud papa Luna en manga in februari, de grote wijnbeurs prowein te Dusseldorf in maart, om nadien in de zomer onze vertrouwelijke familie reis te plannen , maar in september zal ook rioja en Toro een bezoek krijgen van de Vinotaire.

Groetjes Kelly en Bram